Ginkgoboom02.jpg

Ons verhaal

Antwoord op Covid-19

De corona crisis legde de culinaire wereld stil. Om onze missie, namelijk gasten culinair verwennen, te kunnen garanderen, ontstond het idee een take-out formule aan te bieden.

 

Ginkgo take-out was geboren. Niet zomaar een take-out, maar één die staat voor lekker, puur en culinair genieten. Tot plezier van onze gasten en onszelf. 

Net zoals onze Ginkgo Biloba Hof ten Damme karakteriseert, kruidt het culinaire karakter van Hof ten Damme de Ginkgo Take-out.

"Het zijn niet de grootste bedrijven die overleven, maar wel de bedrijven die zich het best aanpassen"

-Naar Charles Darwin

Ginkgo Team

Dominique Cocquyt

Frontvrouw bij Hof ten Damme en het alom kijkend aandachtige oog in het Ginkgo team.

 

Als gastvrouw en echtgenote van Rudi Van Beylen zorgt Dominique ervoor dat gasten tijdens een feest in Hof ten Damme niets tekort komen.

 

Met datzelfde zesde zintuig leidt ze eveneens Ginkgo in de juiste banen.

Rudi Van Beylen

Voor deze bescheiden chef is het werk nooit gedaan. Als topper in zijn vak en dankzij zijn creativiteit geniet hij respect tot ver over de landsgrenzen.

 

Vele collega’s doen vaak beroep op zijn kennis en inzichten. Kwaliteiten die de stevige fundamenten van Hof ten Damme vormen. En Ginkgo sterk dragende vleugels geeft.

Maxime Van Beylen

Opgeleid in de beste restaurants en aangevuurd door ouders die de bakens hebben uitgezet.

 

Tomeloze inzet en drive, eigen aan Hof ten Damme, zijn dankzij dochter Maxime voor vele jaren verzekerd.

 

De wortels van Ginkgo zijn daarmee stevig verankerd, de bloei gegarandeerd. 

Lieve Van Beylen

Al 51 jaar lieve zus van Rudi en vele jaren schoonzus van Dominique.

 

Daarnaast reeds drie decennia hun linker- en rechterhand in Hof ten Damme. Gedreven in patisserie en hét gezicht achter brood en koekjes.

 

Onvoorwaardelijke stille kracht bij Ginkgo. Ook
achter de schermen.

Stef  Vlyminckx

Jong geweld, afkomstig uit een restaurantnest.

 

Opgeleid aan PIVA in Antwerpen en
gevormd door onder meer docent & NorthSeaChef Luc Godon.

 

In die geest leergierig, hard werkend, vooruitdenkend en een echte teamplayer. Al drie jaar mee aanjager in de
keuken.

 

Te goed voor een reservebank.

VOLG ONS OP :

  • Facebook
  • Instagram

SCHRIJF JE IN VOOR MEER GINKGO NIEUWS

© 2020 by Ginkgo. Design & fotografie Nicholas Van Beylen.